Αδιανόητη περιπέτεια για 9χρονη: Την… ξέχασαν στο αεροδρόμιο!

Η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες

Μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια πέρασε μια οικογένεια, με αφορμή το αεροπορικό ταξίδι ενός 9χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο στη Σάμο.

Όπως καταγγέλλουν στο Cretalive, η μητέρα πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο για το κοριτσάκι, ενώ κατέβαλε και έξτρα χρήματα για επίβλεψη από αεροσυνοδό, επειδή ήταν ασυνόδευτο, προκειμένου να το παραλάβουν οι συγγενείς στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Δες όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, με το κοριτσάκι να επιβιβάζεται στο αεροσκάφος, το οποίο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό.

Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση. Ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τη Σάμο. Μόνο που το 9χρονο παιδί δεν ήταν μέσα σε αυτό!

Αμέσως  σήμανε συναγερμός  για τον εντοπισμό της, καθώς φαινόταν ότι το παιδί ήταν στο αεροπλάνο. 

Όπως αναφέρουν στο Cretalive οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του. Ευτυχώς είχε της είχε δώσει η μητέρα της κινητό!

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς στη Σάμο, που μάταια περίμεναν να παραλάβουν το κοριτσάκι, “ενημερώνονταν” ότι τουλάχιστον στα…χαρτιά φαινόταν να έχει κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι!

Η περιπέτεια όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς η μικρή από τη Ρόδο έπρεπε να ταξιδέψει στην Αθήνα με συνοδεία γιατί δεν υπήρχε απευθείας πτήση. Τελικά  σχεδόν μετά από 12 ώρες βρέθηκε στην αγκαλιά των δικών της στην Σάμο!

Η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την αδιανόητη περιπέτεια που περνά!

Για την αδιανόητη περιπέτεια έχουν ήδη ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου, ενώ οι γονείς θα ζητήσουν εξηγήσεις και από την Υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top