Αγία Παρασκευή: Σκότωσε τον πατέρα της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της με μαχαίρι και κατόπιν να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Γείτονας περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά το έγκλημα στην Αγία Παρασκευή

Ο 68χρονος άνδρας εντοπίστηκε κατακρεουργημένος μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του, με πάρα πολλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, ακόμα και στον λαιμό. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 31χρονη κόρη του, αφού μαχαίρωσε τον πατέρα της μέχρι θανάτου, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Πιθανόν τον σκότωσε ενώ εκείνος κοιμόταν

Όπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για απόπειρα αυτοκτονίας στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής.  Είχαν δει την 31χρονη να βγαίνει από το σπίτι, μες τα αίματα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, το ΕΚΑΒ είχε παραλάβει ήδη την 31χρονη. Οι κηλίδες αίματος όμως οδηγούσαν στο διαμέρισμα. Μπαίνοντας μέσα, αντίκρυσαν τον 68χρονο μέσα σε λίμνη αίματος. Ήταν στο κρεβάτι του και πιθανόν να τον σκότωσε ενώ εκείνος κοιμόταν. Η 31χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και κρατείται.

Ρεπορτάζ του Μεσημβρινού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top