Αιγάλεω: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της

"Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία του" - Στο πλευρό της οι δύο γιοι της

Απολογήθηκε σήμερα η γυναίκα που  πρωτόδικα καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη για την δολοφονία του συζύγου της την ώρα που κοιμόταν. Σήμερα αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι είναι αθώα.

Η Μαρία Κορδαλή αρνήθηκε να μιλήσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, περιέγραψε όμως στους δικαστές τη στιγμή που μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και αντίκρυσε  δολοφονημένο με μια σφαίρα στο κεφάλι  τον σύζυγό της τον Ιούνιο του 2012.

Έγκλημα Αιγάλεω: Δε βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια της συζύγου

«Την ώρα που πήγα μέσα τα έχασα. Δεν περίμενα να δω αυτό το πράγμα. Να δω τον άνδρα μου νεκρό και  τα μυαλά στον αέρα. Δεν πήγα από πάνω του φοβήθηκα»

Στην απολογία της είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της. Στο σπίτι δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ μέσα ήταν η ίδια με τα δυο τους παιδιά. 

«Με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του μικρού μου γιου σε διπλανό υπνοδωμάτιο. Ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο σαν εξάτμιση αυτοκινήτου. Ξύπνησα και εγώ και τα παιδιά μου. Τρέξαμε στην κρεβατοκάμαρα κ είδαμε τον Δημήτρη μέσα στα αίματα»

Η κατηγορουμένη επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αθωότητα της ενώπιων του δικαστηρίου τονίζοντας πως ότι έκανε το έκανε για τα παιδιά της. 

«Το δικαστήριο οφείλει να αξιολογήσει αυτή τη στάση. Το ερώτημα είναι: τον σκότωσε η σύζυγος; Δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο και από τα αντικειμενικά ευρήματα και από το σύνολο των μαρτύρων» λέει ο συνήγορος υπεράσπισης Παύλος Σαράκης.

Το όπλο ανήκε στον 44χρονο υπάλληλο φύλαξης. Ωστόσο κατάλοιπα πυροβολισμού δε βρέθηκαν σε σύζυγο και παιδιά μετά από δειγματοληψία που έγινε. Στην απολογία της που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες περιέγραψε τη σχέση της με τον άτυχο άνδρα.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος όπως ακριβώς θέλει κάθε γυναίκα. Μου έφερνε πάντα τα καλύτερα. Ήμασταν μαζί 25 χρόνια αγαπημένοι. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια  μας. Ήταν το στήριγμά μας ο άνθρωπός μου. Μαζί δημιουργήσαμε ότι έχουμε, μας πρόσεχε ήταν τα πάντα για μας» υποστήριξε η σύζυγος. 

Αρχικά είχε ομολογήσει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν πήγε να πάρει το μαξιλάρι από το κρεβάτι. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη.

«Ομολόγησα στην αστυνομία ότι το έκανα εγώ καθώς δέχτηκα πίεση από τις ανακριτικές αρχές ότι ένα από τα παιδιά μου θα μπουν φυλακή καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα στο όπλο».

Ισχυρίστηκε πως ο  δράστης μπήκε από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν ο σύζυγός της. Τον σκότωσε και στη συνέχεια διέφυγε από άλλο σημείο του σπιτιού. Πρωτόδικα αφέθηκε ελεύθερη καθώς της είχε δοθεί αναστολή στην έφεση. Οι γονείς του 44χρονου υπάλληλου φύλαξης κατηγορούν πως η ίδια τον δολοφόνησε και ζητούν την καταδίκη της για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top