Σέρρες: Έσπασαν τα ισόβια για τον θάνατο 29χρονου παρκαδόρου

Τι λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου στο star.gr

δικαστήριο

Έσπασαν σήμερα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης τα ισόβια σε νεαρό 29 ετών για το τραγικό έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο υπάλληλο πάρκινγκ σε νυχτερινό κέντρο στις Σέρρες, τον Ιούλιο του 2014.

Η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση μετατράπηκε σε θανατηφόρα σωματική βλάβη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης δανείστηκε τη μηχανή ενός φίλου του και πήγε στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εργαζόταν το θύμα.

Μετά από έντονη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, ο 29χρονος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι τον 40χρονο παρκαδόρο με αποτέλεσμα την πτώση του στο έδαφος. 

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου κατέληξε 12 ημέρες μετά.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι μόλις πάρκαρε τη μηχανή του το θύμα, τον πλησίασε και του μίλησε άσχημα, ζητώντας του να πάρει τη μηχανή του από εκεί που την είχε παρκάρει. Όταν δεν το έκανε αυτό ο δράστης, το θύμα άρχισε να τον χτυπάει και τότε αυτός του έριξε μία γροθιά στο πρόσωπο και το θύμα σωριάστηκε στο έδαφος. Υποστηρίζει ότι ο 40χρονος δεν τον συμπαθούσε εξαιτίας μίας γυναίκας.

Η οικογένεια του θύματος ισχυρίζεται ότι ο δράστης πήγε στο μαγαζί το συγκεκριμένο βράδυ, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον 40χρονο.

Το θύμα είχε πολλαπλά χτυπήματα  στο κρανίο και κατέληξε από βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στο star.gr:

O δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

«Νιώθει δικαιωμένος διότι από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν ότι δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη υποθεση διότι η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι υπήρχε τραύμα απο θλων όργανο, πλην όμως, όπως κατέθεσαν πολλοί ιατροδικαστές αλλά και οι γιατροί που επεληφθησαν το τραύμα  που υπήρχε στο κρανίο του θυματος ήταν ιατρόγενες, μετά απο επεμβαση κρανίο ανάρτησης και δεν είχε προκληθεί απο τον κατηγορούμενο.»

της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top