Mύκονος: Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου απαντά για τα «χρυσά» καλαμαράκια

«Στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις αλλά έρχεσαι για την εμπειρία»

«Στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις αλλά έρχεσαι για την εμπειρία», ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, μετά τον σάλο που προκάλεσε το «χρυσό» καλαμάρι των 836 ευρώ που πλήρωσαν τουρίστες από τις ΗΠΑ.

Η απόδειξη έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τον εστιάτορα να δίνει τη δική του εξήγηση:

«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του Open.

Μύκονος: Τουρίστας πλήρωσε... χρυσά τα καλαμαράκια - Έδωσε 836 ευρώ!

Το χρονικό της υπόθεσης με τα καλαμάρια από «χρυσάφι»

Όλα ξεκίνησαν όταν εξοργισμένος τουρίστας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης «ανέβασε» στο tripadvisor το δελτίο παραγγελίας που του έδωσαν από το εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό διαμαρτυρόμενος για τις εξωφρενικά υψηλές τιμές. 

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι τους χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμάρια, έξι μπίρες και τρεις σαλάτες, χωρίς μάλιστα να τους έχουν δώσει τιμοκατάλογο! 

Προκειμένου να αποδείξει τα λεγόμενά του ανέβασε και φωτογραφίες που φαίνεται ότι τελικά πλήρωσε τα... μαλλιά της κεφαλής του.

Όπως φαίνεται από το δελτίο παραγγελίας, μια μερίδα καλαμάρια στο συγκεκριμένο εστιατόριο χρεώνεται 98,5 ευρώ, μια «τοπική μπύρα σε μεγάλο ποτήρι» 25 ευρώ, ένα μπουκάλι νερό 8,90 ευρώ, ένας συσκευασμένος χυμός ντομάτας 18 ευρώ και μια σαλάτα Ceasar 20 ευρώ. 

Στην ίδια ιστοσελίδα, άλλοι τουρίστες διαμαρτύρονται γιατί στο ίδιο κατάστημα ένα αναψυκτικό χρεώνεται 15 ευρώ, η μερίδα τζατζίκι 9,80 ευρώ και η μερίδα μουσακά 20 ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top