Αποκλειστικό: Νέα υπόθεση ασέλγειας στη Λαμία με θύμα 23χρονη

Πάσχει από νοητική στέρηση - Τι ισχυρίστηκε στις αρχές

Σοκ προκαλεί στη Λαμία η νέα υπόθεση ασέλγειας με θύμα μια νεαρή κοπέλα με νοητική στέρηση. Γείτονας του κοριτσιού έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ συνελήφθη και ο θείος της, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Όπως βλέπετε και στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος, Τασούλα Παπανικολάου, ο θείος της κοπέλας μπαίνει στο ανακριτή  Λαμίας...Κατηγορείται ότι πριν από λίγες ημέρες ασέλγησε στο κορίτσι που είναι 23 ετών και πάσχει από νοητική στέρηση. 

Τι ισχυρίστηκε η 23χρονη 

Ο θείος μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε τώρα που λείπει η θεία μου να πάω στο σπίτι του. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με θέλει. Αμέσως άρχισε να ασελγεί πάνω μου .Στη συνέχεια μου ζήτησε να ξαναγίνει και άλλη μέρα.

Το κορίτσι αποκάλυψε την φρίκη που ισχυρίζεται ότι έζησε στη γιαγιά της. Η γυναίκα άκουγε σοκαρισμένη την εγγονή της να της διηγείται τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά και στα χέρια του 73χρονου γείτονα που έχει προφυλακιστεί. 

Τι ισχυρίζεται η γιαγιά της 23χρονης 

Στις 13 Μαΐου η εγγονή μου μου ζήτησε να μου μιλήσει ιδιαιτέρως και μου είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το θείο της. Δε θεωρώ ότι τα βγάζει από το μυαλό της. Δε μου έχει πει ποτέ ψέματα. Ο θείος με τον γείτονα που προφυλακίστηκε είναι φίλοι.

Η απολογία του 63χρονου κράτησε δύο ώρες. Ο ανακριτής τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.Ο ίδιος από την αρχή αρνείται τις κατηγορίες. 

Τι ισχυρίστηκε ο 63χρονος

Η 23χρονη και η γιαγιά  έχουν πέσει σε αντιφάσεις για το πότε  υποτίθεται έγινε η ασελγής πράξη. Στο σπίτι δεν θα μπορούσα να είμαι μόνος μου όπως λέει το κορίτσι γιατί ζουν και τα πεθερικά μου που έχουν προβλήματα υγείας. Η δήθεν παθούσα δεν περιγράφει καν ούτε το σπίτι ούτε τι ρούχα φορούσα. 


Οι αρχές είχαν στα χέρια τους και την ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποιούσε ότι το κορίτσι είχε σεξουαλική επαφή αλλά δεν έφερε κακώσεις. 

Η 23χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ντρέπεται για όσα έχουν γίνει και δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει στο χωριό της!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top