Μυτιλήνη: Μετάνιωσε ο 25χρονος συζυγοκτόνος- Θέλει να πάει στην κηδεία της

Οι γονείς της κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονής τους

Συγκλονισμένη η Λέσβος αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ερατούς, από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Εκείνος τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονούλας τους, που έμεινε ορφανή.

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, ούτε τον είδαμε. Είμαστε στον Εισαγγελέα για την επιμέλεια. Θα το πάρουμε εμείς» λέει ο πατέρας της.

Μυτιλήνη: Σκότωσε τη σύζυγό του γιατί δεν ήθελε να τα ξαναβρούν

Το μόλις δυόμισι ετών κοριτσάκι της Ερατώς, που από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς μάνα και... πατέρα, θα μεγαλώνει πλέον με τη γιαγιά και τον παππού. Τους ανθρώπους που αδυνατούν να πιστέψουν πως το -οπλισμένο από ζήλια- χέρι τους γαμπρού τους, έβαλε τέλος στη ζωή της κόρης τους.

«Οι γονείς της κοπέλας θα πάρουν το εγγονάκι τους και τώρα πάμε στην αστυνομία για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση του εισαγγελέα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Δημήτρης Κουζινόγλου. 

«Μετάνιωσε και θέλει να πάει στην κηδεία της»

«Ερωτικά είναι τα θέματα... Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια» λέει ο δικηγόρος του 25χρονου Στράτος Ηλιογραμμένος. 

Τώρα ο 25χρονος επιθυμεί να συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία , τη γυναίκα που έπεσε από...  τα δικά του πυρά. Κανείς από όσους τον γνώριζαν δεν περίμενε το κακό που ερχόταν...

«Ότι δεν τα πήγαιναν καλά τελευταία, δεν τα πήγαιναν.  Ένα παιδί ήσυχο , είχαν την καφετέρια στο χωριό, δούλευε κι απέξω,  κανένα μεροκάματο έκανε, δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο» λέει γείτονάς του. 

Ο κατηγορούμενος αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top