Μυτιλήνη: Σκότωσε τη σύζυγό του γιατί δεν ήθελε να τα ξαναβρούν

Η αιτία που όπλισε το χέρι του 25χρονου

Τα κίνητρα της δολοφονίας της 24χρονης μητέρας στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της αναζητούν οι αρχές. 

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο 25χρονος να σκότωσε με την καραμπίνα του τη μητέρα του παιδιού του γιατί εκείνη δεν ήθελε να προσπαθήσουν ξανά για να σώσουν τον γάμο τους. 

Έγκλημα Μυτιλήνη: «Τη ζήλευε» λέει ο πατέρας της 24χρονης στο STAR

Μάλιστα ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος της είχε ζητήσει να επανασυνδεθούν, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και επέμενε στην απόφασή της για το διαζύγιο. 

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο 25χρονος πήγε στο διαμέρισμα, όπου έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του με το δίχρονο κοριτσάκι τους. Εκεί το ζευγάρι είχε έναν ακόμα καβγά, όμως αυτή τη φορά είχε τραγική κατάληξη. Ο νεαρός πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε την κοπέλα στο πρόσωπο, σκοτώνοντάς την. 

Μυτιλήνη: Αυτοί είναι ο δράστης και το θύμα του φονικού στη Λέσβο

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το παιδί τους, ενώ την ώρα που έγινε το κακό, ένας φίλος της 24χρονης, με τον οποίο μιλούσε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο τα άκουσε όλα και ειδοποίησε τον πατέρα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος συζυγοκτόνος  ζήλευε παθολογικά το θύμα και πίστευε ότι τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους.

Αρκετές φορές οι γείτονες είχαν ακούσει τους καβγάδες τους που ήταν αρκετά έντονοι και ήταν και ο βασικός λόγος που η 24χρονη αποφάσισε να χωρίσουν. 

Αυτό όμως δεν το αποδέχθηκε ποτέ ο δράστης και επέμενε να τα ξαναβρούν. Την Πέμπτη, για μια ακόμα φορά η 24χρονη απέρριψε την πρότασή του για επανασύνδεση. Το μυαλό του θόλωσε και δολοφόνησε τη σύζυγό του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top