Αποκλειστικό: Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη στη Θησέως

Η στιγμή που μπαίνει στο Α.Τ. Καλλιθέας

Ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη Δέσποινα  στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα  το περασμένο Σάββατο παραδόθηκε στις αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης (22/5). Πρόκειται για έναν νεαρό 29 ετών. Η Τασούλα Παπανικολάου τον συνάντησε λίγο πριν προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα και συνομίλησε με τον ίδιο και τον δικηγόρο του όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR.

Είναι η στιγμή που ο 29χρονος οδηγός μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να παραδοθεί. Οι αρχές τον αναζητούσαν από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν χτύπησε και εγκατέλειψε μια 18χρονη κοπέλα που επέστρεφε σπίτι της μετά από πάρτι για τη Eurovision.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της παράσυρσης της 19χρονης στη λεωφ.Θησέως

Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά το τροχαίο ήταν ο δικηγόρος του, Μανώλης Βαμβουνάκης. 

Ζητάω βαθύτατα συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της. Είμαι εδώ να διορθώσω το λάθος μου

Ο 29χρονος παραδόθηκε στις τέσσερις και μισή το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας. Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του.

Το 18χρονο κορίτσι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας .Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα. Παρακαλά να γίνει το κορίτσι καλά, ενώ θέλει να την επισκεφθεί και στο νοσοκομείο.

Τρίτος άνθρωπος στο δυστύχημα του Κορωπίου – Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα

Ένας 38χρονος Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο είναι ο οδηγός που επί της ουσίας προκάλεσε το δυστύχημα με το βυτιοφόρο στη Λεωφ. Κορωπίου. 

Όπως φαίνεται ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου κατευθυνόμενος προς Μαρκόπουλο με έναν επικίνδυνο ελιγμό προσπάθησε να προσπεράσει το βυτιοφόρο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Η νταλίκα που κατευθυνόταν προς Κορωπί για να αποφύγει το ΙΧ συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο. 

Θανατηφόρο τροχαίο Κορωπί: Την εμπλοκή τρίτου οχήματος ερευνά η Τροχαία

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο. 

Ο οδηγός του ΙΧ εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας του στο Μαρκόπουλο. Αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα. Όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας του έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, το παραδέχθηκε. Μάλιστα μετά τη σύγκρουση των δύο φορτηγών ο 38χρονος φέρεται να  επέστρεψε στο σημείο.

Τι έλεγε στους αυτόπτες

«Ήμουν πιο πίσω και ήθελα να κάνω προσπέραση αλλά τελικά δεν έκανα. Είδατε τι έγινε, πως έγινε;»
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου και εγκατάλειψη.
Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top