Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού στα Άνω Πετράλωνα

Οι φίλοι του τραυματία επιτέθηκαν σε χειρουργό και τον σακάτεψαν στο ξύλο

Περιπολικό

Συμπλοκή σημειώθηκε στα Άνω Πετράλωνα, το βράδυ της Τρίτης. Ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού φέρεται να εντόπισε οπαδό του Ολυμπιακού και να τον μαχαίρωσε.  Ο τραυματίας, ο οποίος είναι Έλληνας, νεαρός και γνωστός οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τραύμα στον μηρό. Η συμπλοκή όμως... συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο!

Οι φίλοι του τραυματία επιτέθηκαν σε χειρουργό και τον σακάτεψαν στο ξύλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό με τους οπαδούς δεν έμεινε εκεί, αφού ο τραυματίας φέρεται να ειδοποίησε τους φίλους του, οι οποίοι πήγαν στο νοσοκομείο, τα έκαναν γυαλιά καρφιά και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό!

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Χθες τα μεσάνυχτα 2 μ.μ. στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά, εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα. 

Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ. Καμία ανακοίνωση από τη Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top