Πατέρας 16χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Απλά άνοιξε το φωτιστικό»

Όσα είπε για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του

Ασθενοφόρο

Την αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 16χρονου γιου του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Ο γιος μου δεν προσπάθησε να αλλάξει κάποια λάμπα. Το μόνο που έκανε ήταν να ανάψει το λαμπατέρ που βρισκόταν στο γραφείο του. Όπως θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας», δήλωσε ο τραγικός πατέρας, που ήταν κι εκείνος που βρήκε το παιδί του νεκρό στο neakriti.gr

Ηράκλειο: 16χρονος πήγε να αλλάξει λάμπα και πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο πρώτος όροφος του σπιτιού, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, είναι ανακαινισμένος και διαθέτει καινούργιο πίνακα ρεύματος, αλλά και αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη. 

Αυτό μάλιστα που τον απασχολεί είναι γιατί δεν «έπεσε» ο διακόπτης, ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία. 

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και σύντομα θα δώσει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που απασχολούν τους γονείς. 

Πριν από πέντε χρόνια μάλιστα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί σε ξενοδοχείο στην περιοχή Χρυσόστομο των Καλών Λιμένων, όπου ένα 17χρονο παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία, ενώ βοηθούσε τον πατέρα του να αποσυνδέσουν τις στερεοφωνικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου. 

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το παιδί κεραυνοβολήθηκε, ενώ ακούστηκαν οι φωνές του πατέρα του, που καλούσε σε βοήθεια. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο νεαρός υπέστη ανακοπή πριν φτάσει το ασθενοφόρο, ωστόσο επανήλθε χάρη στη βοήθεια γιατρών που διέμεναν στο ξενοδοχείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top