Χανιά: Την πυροβόλησε πισώπλατα με μανία κι έπεσε δίπλα της νεκρός

Η γυναίκα δέχτηκε επτά σφαίρες από τον σύντροφό της

Δείτε στο video από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την ιατροδικαστική εξέταση στο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του στην περιοχή Χαλέπα στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος μίλησε στο ekriti, η 49χρονη δέχτηκε επτά σφαίρες στην πλάτη και τα πόδια.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τέσσερις βολές στην πλάτη και τις υπόλοιπες στα πόδια, από την μπροστινή πλευρά. Μία από τις σφαίρες που δέχθηκε το θύμα μάλιστα, ήταν απο εξωστρακισμό και αφορά στον αριστερό βραχίονα. 

Αιτία θανάτου της άτυχης 49χρονης ήταν η απώλεια αίματος. Σύμφωνα με τον κο Μπελιβάνη, το θύμα πυροβολήθηκε από απόσταση μεγαλύτερη των 45 εκατοστών. 

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι ο 47χρονος

Ο ιατροδικαστής αναφερόμενος στον θάνατο του συντρόφου της 49χρονης, αναφέρει ότι ο θάνατός του είναι συνέπεια «καθαρής αυτοκτονίας», προσθέτοντας πως αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με το δεξί χέρι, από δεξιά προς τα αριστερά. 

Το έγκλημα, το οποίο συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου συντρόφου της γυναίκας, φαίνεται ότι έγινε λίγες ώρες πριν βρεθούν τα πτώματα κι αυτό γιατί όταν αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα πτώματα ήταν σε ακαμψία.

Έγκλημα πάθους στην Κρήτη: Σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Εικόνα από το σπίτι όπου σημειώθηκε η διπλή τραγωδία. Φωτογραφία: neakriti

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της 49χρονης

Η διπλή οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, στο ισόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή Χαλέπα Χανίων.

Τα άψυχα σώματά τους εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα η κόρη της 49χρονης. Η άτυχη γυναίκα είχε δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της. Το άψυχο σώμα της εντόπισε στις 11 το πρωί της Τρίτης η κόρη της.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν εκτός Κρήτης, αλλά δεν έβρισκε τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Φανερά ανήσυχη πήγε στα Χανιά, προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Όταν έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα.

Η τραγική υπόθεση προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς το ζευγάρι που συγκατοικούσε εδώ και πολλά χρόνια, δεν είχε προστριβές και αντιπαραθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία τέτοια πράξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top