Επιδρομικές επιθέσεις για την άδεια Κουφοντίνα

Το πρωί της Τρίτης συνεδριάζει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου

Επεισόδια προκάλεσαν άγνωστοι έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), βάζοντας φωτιά σε κάδους και πετώντας τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Για λίγη ώρα έκλεισε η οδός Πατησίων, αλλά η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.  Την ίδια ώρα, εντάσεις επικράτησαν  σε Πολυτεχνειούπολη και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Κι ενώ οι καταδρομικές επιθέσεις από κουκουλοφόρους αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, το πρωί της Τρίτης αναμένεται να συνεδριάσει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με εισηγήτρια την Ξένη Δημητρίου για την άδεια του δολοφόνου Κουφοντίνα. 

Δυνάμεις των ΜΑΤ στην Πατησίων

Η επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ

Σημειώνεται ότι το εμπρηστικό πάρτι των κουκουλοφόρων συνεχίστηκε, τη νύχτα που πέρασε,  σε Γλυφάδα, Άλιμο, Ζωγράφου, Πετράλωνα, Νέα Ιωνία.  Στη Νέα Ιωνία και τον Άλιμο πυρπόλησαν με βενζίνη και γκαζάκια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. 

Σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται ένα μικρό αυτοκίνητο να εγκαταλείπει το σημείο της επίθεσης με μεγάλη ταχύτητα. Δευτερόλεπτα μετά ξεκινάει η φωτιά στα γραφεία και ακολουθεί μία μεγάλη έκρηξη. Λίγα λεπτά μετά καταφθάνουν τα πρώτα περιπολικά που αναζητούν τους νεαρούς εμπρηστές. 

«Υπάρχουνε χιλιάδες κρατούμενοι στις φυλακές για έκδοση ακάλυπτης επιταγής , για χρέη προς το δημόσιο που αγωνίζονται για μια ολιγοήμερη άδεια και έχει απορριφθεί το σχετικό αίτημα και με βούλευμα. Ποτέ η κυρία Ξένη Δημητρίου δεν άσκησε αναίρεση για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά η ευαισθησία της όλη εξαντλήθηκε στο πρόσωπο του κυρίου Κουφοντίνα» υπογραμμίζει ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είναι ένας δολοφόνος, ο οποίος δολοφόνησε 11 συμπολίτες μας αναιτίως, καταλύοντας τη Δημοκρατία,  της οποίας τις προνομίες θέλει να αξιοποιήσει για να βγαίνει παίρνοντας άδεια από τις φυλακές» σημειώνει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός  και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Β' ΑΘΗΝΩΝ- Βόρειος Τομέας.

«Προβλήματα και εγκληματικότητας και παραβατικότητας και, βεβαίως, όλη αυτή και η δράση των " μπαχαλάκηδων" και διάφορες συγκρουσιακές ας πούμε καταστάσεις , βεβαίως και υπάρχουν. Δεν τα παραβλέπει κανείς» είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη στον Real FM.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top