Αυτοκτονία Καλογρέζα: «Του πήρε τα λεφτά κι έφυγε»

To σημείωμα που άφησε ο άτυχος άνδρας λίγο πριν κρεμαστεί από το μπαλκόνι

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα, όπου το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του ένας 87χρονος άνδρας. 

Το σπίτι, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του ο 87χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr ο άνδρας επί χρόνια διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση, στην οποία απασχολούσε συνολικά 200 άτομα, ανάμεσά τους και η δεύτερη σύζυγός του. Εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών όμως, αναγκάστηκε να την κλείσει και να εργάζεται ως οδηγός ταξί για να τα βγάλει πέρα.

Έπαιζε μάλιστα συχνά τυχερά παιχνίδια, ελπίζοντας ότι θα του «χαμογελάσει» η τύχη, όπως κι έγινε πριν λίγο καιρό που κέρδισε σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ σε τυχερό παιχνίδι. Παρά τη μεγάλη του τύχη όμως δεν κατάφερε ποτέ να τα χαρεί, αφού ποτέ δεν τα πήρε στα χέρια του.

Πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος, αλλά και γείτονες του ηλικιωμένου άνδρα ισχυρίζονται πως η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν μαζί σχεδόν 25 χρόνια, μόλις έμαθε ότι κέρδισε τόσα πολλά λεφτά του πήρε το δελτίο, εισέπραξε εκείνη τα χρήματα και τον εγκατέλειψε. Η γυναίκα είναι εξαφανισμένη. Έχει και τα δύο της κινητά απενεργοποιημένα και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. 

Από τότε, ο 87χρονος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα στην Καλογρέζα, από το οποίο τον τελευταίο καιρό η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κινήσει διαδικασίες για να του κάνει έξωση. 

Ο πόνος που τον βασάνιζε τον τελευταίο καιρό

Παράλληλα, η ψυχολογία του τον τελευταίο καιρό είχε επιβαρυνθεί αρκετά, καθώς η κόρη του από τον πρώτο του γάμο είναι βαριά άρρωστη. Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι και εκτιμούν ότι η 46χρονη δε θα τα καταφέρει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κόρη του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, χτυπημένη από τον καρκίνο, γεγονός που του είχε στοιχίσει πολύ. 

Παρ' όλ' αυτά, όσοι τον είχαν δει λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, λένε πως η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική. «Δεν είχε κάνει οποιαδήποτε νύξη ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του», λένε στο star.gr 

Το σημείωμα που άφησε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Πληροφορίες που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, αναφέρουν ότι ο 87χρονος άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. 

Στο σημείωμα περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε τέσσερα άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι», φέρεται να έγραψε ο ηλικιωμένος, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Πάντως εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι, παρόλο που αναζητούν την 67χρονη δεύτερη σύζυγο του 87χρονου για να καταθέσει, εκείνη δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, καθώς έχει απενεργοποιημένα και τα δύο κινητά της τηλέφωνα. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top