Ηλεία: Θρίλερ με ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ - Άνδρας τον απειλούσε με μαχαίρι

Κατέβασε τους επιβάτες και του ζήτησε να τον πάει στην Καλαμάτα

λεωφορείο ΚΤΕΛ

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν o οδηγός ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω Ηλείας και οι επιβάτες του το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας Ρομά μπήκε μέσα και άρχισε να απειλεί με μαχαίρι. 

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω, με αρκετούς επιβάτες. Ο 30χρονος δράστης, o οποίος είναι Ρομά και  έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο Επιτάλιο. Λίγο αργότερα, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό. Του ζήτησε να σταματήσει και ανάγκασε τους επιβάτες να κατέβουν, ενώ είπε στον οδηγό να τον πάει στην Καλαμάτα.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για να σώσουν τον οδηγό του λεωφορείου

Οι επιβάτες ενημέρωσαν την αστυνομία και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από την Ζάχαρω, την Κρέστενα και τον Πύργο προκειμένου να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Ο οδηγός στη διάρκεια της διαδρομής διατήρησε την ψυχραιμία του και φτάνοντας στη Ζαχάρω αντιλήφθηκε τα σήματα των αστυνομικών που ακολουθούσαν με τα οχήματα, σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και εκεί άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου αιφνίδια με αποτέλεσμα να μπουν οι αστυνομικοί και να ακινητοποιήσουν τον δράστη.
 

Δείτε τι δήλωσε ο οδηγός μετά το τέλος της ομηρίας του

Πηγή: ilialive.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top