Εγκατάλειψη μοτοσυκλετιστή στη λεωφ.Κύμης-«Μήπως είδατε ποιος τον σκότωσε;»

Συγκλονίζουν οι γονείς του Αλέξανδρου που πέθανε αβοήθητος στην άσφαλτο

Η Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής ψάχνει τον οδηγό ενός μαύρου Smart που χτύπησε και εγκατέλειψε οδηγό μοτοσικλέτας στη Λεωφόρο Κύμης. Συγκλονίζουν οι γονείς του Αλέξανδρου, που πέθανε αβοήθητος στην άσφαλτο.

«Όποιος έχει δει κάτι να μιλήσει. Να σταματήσει αυτό το χτυπάνε νέα παιδιά και τα παρατάνε στο δρόμο!» λέει ο πατέρας του, Γρηγόρης Κλάδης.

Είναι η δραματική έκκληση των γονέων του Αλέξανδρου να βρεθεί ο οδηγός ενός μαύρου smart, ο οποίος το πρωί του περασμένου Σαββάτου το πρωί στη λεωφόρο Κύμης, όχι μόνο τράκαρε το παιδί τους αλλά το εγκατέλειψε και ξεψύχησε αβοήθητο στην άσφαλτο.  

«Αυτό που με πειράζει και με πληγώνει είναι η εγκατάλειψη, γιατί το άφησε και έφυγε, μπορούσε να είχε σωθεί» λέει η μητέρα του Αλέξανδρου.

Όπως κάθε πρωί, έτσι και το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξανδρος καβάλησε τη μοτοσυκλέτα του για να πάει να βγάλει το μεροκάματο στη φαρμακοβιομηχανία, όπου εργαζόταν. Όμως ένα τέταρτο μετά τις 6 το πρωί, η μοίρα του έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Στη Λεωφόρο Κύμης, λίγα μέτρα μετά τη γέφυρα Τατοϊου, στο ρεύμα προς Εθνική Οδό, ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε από πίσω τη μηχανή του Αλέξανδρου, τον τίναξε στον αέρα και βρήκε τραγικό θάνατο. Ο οδηγός ούτε που σταμάτησε. Μια γυναίκα, που ακολουθούσε προσπάθησε να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ήταν από πίσω μια νοσηλεύτρια του ΚΑΤ και τον κυνήγησε να τον πιάσει αλλά της έκανε ένα ζικ ζακ, πέρασε κόκκινο και ξέφυγε

«Να μας πει, γιατί έτρεχε, γιατί το έκανε; Μεθυσμένος ήταν; Τί ήταν; Να μας το πεο, αυτό ζητάμε» λέει η γιαγιά του θύματος.

Πολλά και αναπάντητα τα γιατί της γιαγιάς, της μητέρας και του πατέρα του άτυχου Αλέξανδρου. Όποιος, πάντως, γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με την τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top