Γιούχαραν τον Καρανίκα ενώ έπινε καφέ - «Δεν έχετε θέση στη Μακεδονία»

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες»

Με αγανακτισμένους Μακεδόνες ήρθε αντιμέτωπος ο Νίκος Καρανίκας, ενώ έπινε τον καφέ του στη Θεσσαλονίκη, σε μαγαζί επί της οδού Γ. Σταύρου, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. 

Μία γυναίκα όταν τον είδε διαμαρτυρήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας τους ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» είπε η διαμαρτυρόμενη γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας. 

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε η γυναίκα. Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού προσπαθούσε να πείσει ότι είναι καλύτερα να λέγεται Βόρεια Μακεδονία, παρά Μακεδονία που αυτοαποκαλούσαν οι ίδιοι τη χώρα τους μέχρι πρότινος, σημειώνοντας δε, πως μόνο όσοι καταλάβουν μπορούν να έχουν ιστορικό λόγο, όπως είπε. 

Στη συνέχεια ο Νίκος Καρανίκας αντιλήφθηκε ότι κάποιος κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και κινήθηκε εναντίον, με σκοπό να σταματήσει την καταγραφή. «Δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top