Βόλος: Τετραμελής οικογένεια βυθισμένη στο σκοτάδι

Δεν αντέχουν άλλη αύξηση στο ρεύμα οι καταναλωτές

Μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος θα φέρει η οικονομική κατάρρευση της ΔΕΗ, που είναι αντιμέτωπη ακόμη και με «λουκέτο». Την ίδια ώρα χιλιάδες οικογένειες, με κομμένο το ρεύμα, περιμένουν την πρόωρη Ανάσταση.

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει μια τετραμελής οικογένεια στον Βόλο. Μια μάνα με τα τρία της παιδιά ζουν βυθισμένοι στο σκοτάδι εδώ και 4 μήνες. Ο μεγάλος αδελφός έχει ανάγκη από οξυγόνο. 

Δάσκαλοι, εκκλησία, δήμος  γύρισαν τη γη ανάποδα να βρεθεί μια λύση και να επανασυνδεθεί το ρεύμα. Τα παιδιά της οικογένειας , που δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα για να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι, είναι τα αθώα θύματα που περιμένουν την προσωπική τους Ανάσταση.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Αυτή η οικογένεια είναι μία από τις πολλές που υποφέρει. Υπάρχουν κι άλλες , χιλιάδες, που τα βγάζουν δύσκολα πέρα. 

Η ΔΕΗ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αυτοί οι άνθρωποι ακούνε ότι η ΔΕΗ ετοιμάζει κι άλλες αυξήσεις, γιατί χρεοκοπεί. Γιατί οι ζημιές της για πρώτη φορά στην ιστορία της, έφτασαν τα 900 εκατ. ευρώ. Τα χρέη της ξεπερνούν τα 3,7  δις ευρώ. Αντιδρούν με οργή.

Η Ernst and Young  που πραγματοποιεί τον διαχειριστικό έλεγχο της εταιρίας δίνει και δεν δίνει πιθανότητες επιβίωσης στη μεγαλύτερη ελληνική ΔΕΚΟ που ηλεκτροδοτεί 7 εκατομμύρια νοικοκυριά. Τόσοι θα πληγούν από τις αυξήσεις.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top