Οι ληστές σηκώνουν μέχρι και drone για τα σπίτια που έχουν βάλει στο μάτι!

Άγρια καταδίωξη σπείρας κακοποιών στην Άνοιξη κατέγραψε το STAR

Ακόμη και drone με κάμερα χρησιμοποιούν πλέον οι κακοποιοί στα βόρεια προάστια για να κατοπτεύσουν σπίτια που θέλουν να ληστέψουν. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την καταδίωξη της σπείρας στην περιοχή της Άνοιξης. 

Οδηγώντας στα όρια, οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης καταδιώκουν  τους αδίστακτους ληστές που εδώ και μέρες σαρώνουν τα βόρεια προάστια. Το πρωί έκαναν ληστρική επιδρομή στην περιοχή της  Άνοιξης. 

«Τι να πω ότι δεν υπάρχει κράτος, αστυνομία, εδώ έχουν κατακλέψει όλα τα σπίτια» λέει κάτοικος. 

Σ' αυτό το σπίτι στην οδό Πηνελόπης στην Άνοιξη,  προσπάθησαν να μπουν κλοτσώντας αρχικά την πόρτα ασφαλείας. Δεν μπόρεσαν να τη ρίξουν και στράφηκαν στη σιδεριά του παραθύρου, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν. Όμως δεν το έβαλαν κάτω, παρά τον σκύλο φύλακα που ήταν στην αυλή. Οι διαρρήκτες αφού απέτυχαν να μπουν από την κεντρική είσοδο με βαριοπούλες ξήλωσαν το μεταλλικό στόρι της μπαλκονόπορτας.

ΜΕ DRONE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ 

Τις τελευταίες μέρες μια από τις σπείρες ακολουθεί κατά γράμμα την εξέλιξη της τεχνολογίας. Οι ληστές δεν κοιτάνε πια κρυφά πίσω από την μάντρες αλλά σηκώνουν drone  για να έχουν πλήρη εικόνα των χώρων του σπιτιού που βάζουν στo μάτι.

Σ' αυτό το σπίτι, ο νοικοκύρης από τις πολλές διαρρήξεις, αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τα ξύλινα παντζούρια με μεταλλικές πλάκες.
Tη μια φορά έσπασαν το τζάμι, μπήκαν μέσα, έφαγαν, ήπιαν, ακόμη και ουίσκι, κοιμήθηκαν.
«Είναι το σπίτι μου εδώ και φοβάμαι! Ύστερα από 50 χρόνια να μην μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου γιατί έφτασες τα 70 έλεος!» είπε ο κάτοικος. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top