Νέο πρόστιμο στη γιαγιά Σουζάνα- 2.600€ για μη δήλωση έναρξης «εταιρίας»!

Η γιαγιά με τα τερλίκια έπεσε και θύμα κλοπής από μια γυναίκα

Δεν τελειώνουν οι περιπέτειες για τη γιαγιά με τα τερλίκια, η οποία αυτή τη φορά έπεσε θύμα κλοπής από τρία άτομα, αλλά έλαβε και νέο πρόστιμο 2.600 ευρώ! Η γιαγιά Σουζάνα είχε συλληφθεί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης στα τέλη Μαρτίου, επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια μικροπωλητή. 

Να πληρώσει 200 ευρώ η γιαγιά που πουλούσε τερλίκια- "Πάγωσε" το πρόστιμο

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, μία νεαρή ξανθιά γυναίκα συνάντησε τη γιαγιά στη λαϊκή κι άρχισε να την αγκαλιάζει. Έτσι της αφαίρεσε τη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό. Με τη βοήθεια της κόρης της κατήγγειλε το περιστατικό, η αστυνομία έπιασε τη δράστη και στη συνέχεια η γιαγιά Σουζάνα αναγνώρισε τη γυναίκα που την έκλεψε. 

Νέο πρόστιμο ύψους 2.600 ευρώ για τη γιαγιά Σουζάνα

Η γιαγιά Σουζάνα καλείται να πληρώσει νέο πρόστιμο -ύψους 2.600 ευρώ- στην Εφορία. Στις 8 Απρίλίου, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Αμπελοκήπων ζήτησε να γίνει έλεγχος του λογιστικού συστήματος της εταιρίας στην οποία δεν έχει δηλώσει έναρξη η κ.Σουζάνα. Και όταν λέμε εταιρία... εννοούμε τα 10 τερλίκια που πουλούσε!

Να κατασχέσετε το φέρετρό μας

Mέσω του δικηγόρου της, η γιαγιά Σουζάνα απαντά «μπορείτε να πάρετε τα χρήματα αυτά από τα χρήματα για τα έξοδα της κηδείας μας ή κατάσχοντας το φέρετρό μας».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που έγινε, για τη σύλληψη της 90χρονης γυναίκας που πουλούσε κάλτσες που έπλεκε μόνη της, το πρόστιμο που της επιβλήθηκε (200 ευρώ) επειδή δεν είχε άδεια μικροπωλητή, ανέλαβε να το πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top