Οι Βράχοι της Ελευθερίας: Οι Πρωταγωνιστές της ταινίας μιλούν στο Star

Η ελληνοαμερικανική ταινία βασισμένη στο σενάριο της Μαριάν Μητρόπουλος

Μία ειδική προβολή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ για τη νέα ταινία «Οι Βράχοι της Ελευθερίας», που απόλαυσαν πολλοί διάσημοι σινεφίλ, αλλά και μέλη της οικογένειας του Star.

Στην αθηναϊκή παρουσίαση του έργου έδωσαν το παρών οι ηθοποιοί του φιλμ. Ο πρωταγωνιστής Ζαν Ουντίν μίλησε στην Έλγκα Νταϊφά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, είδα πόσο δυνατό και ζωντανό είναι το ελληνικό πνεύμα. Είναι ακριβώς όπως το περίμενα... Δεν είμαι Έλληνας, κι όμως είμαι περήφανος για τους Έλληνες. Ελπίζω κι εκείνοι να είναι περήφανοι για την ταινία μας», είπε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της ταινίας.

Το σενάριο βασίζεται σε μία ιδέα της Marianne Metropoulos και αποτελεί έναν ύμνο στο μεγαλείο της ελληνικής ψυχής στην επανάσταση του 1821. Αν και ο Dean και η Marianne Metropoulos ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βρίσκονται πάντα κοντά στις ρίζες τους.

Στο Star μίλησαν αποκλειστικά οι ηθοποιοί για την ταινία. Για τον Simon Kassianides ήταν ένα σενάριο που ακουμπάει στην καρδιά. «Η ταινία με αγγίζει γιατί είμαι Ελληνοκύπριος. Όπως κάποιες σκηνές που φωνάζω “ελευθερία ή θάνατος”. Είναι πολύ προσωπικό για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε στο Star και την Έλγκα Νταϊφά. 

Ο Dino Kelley ανέλυσε πώς προετοιμάστηκε για τον ρόλο: «Για να προετοιμαστώ για το έργο έκανα μεγάλη έρευνα, διάβασα, παρακολούθησα πολλά ντοκιμαντέρ, μίλησα με πολλούς Έλληνες που γνώριζα».

Στην ταινία μία Ελληνίδα και ένας Τούρκος μοιράζονται μια δυνατή, απαγορευμένη ιστορία αγάπης. Κυρίαρχα στην ταινία είναι το πείσμα και το πάθος των Ελλήνων για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Η ταινία «Οι Βράχοι της Ελευθερίας» θα προβάλλεται από τις 2 Μαΐου στους κινηματογράφους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top