Τρίκαλα: Φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε ο 15χρονος Μάριος

Μεγάλη προσοχή σε όσους κάνουν παρκούρ, συμβουλεύουν οι ειδικοί

Ανείπωτος είναι ο πόνος στα Τρίκαλα για τον μικρό Μάριο που σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα οικοδομής κάνοντας παρκούρ. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους νέους πώς θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν κάνουν ασκήσεις ισορροπίας.

Στο βίντεο βλέπετε φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε ο 15χρονος Μάριος. Στη μια μάλιστα φαίνεται ένας από τους φίλους του παιδιού, που έχει μείνει άφωνος μετά το τραγικό συμβάν. Στην κλειστή ομάδα των φίλων του στο Instagram, τα παιδιά κοιτούν ξανά και ξανά τις φωτογραφίες. Έχουν κυκλώσει τα σημεία της πτώσης του με κόκκινο χρώμα και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Μάριος έφυγε για πάντα...

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή του μικρού Μάριου

Το παιδί λίγο πριν τη μοιραία πτώση από τον 4ο όροφο είχε ανεβάσει στο instagram τη φωτογραφία της ταράτσας όπου βρισκόταν. Εκεί διακρίνονται και όργανα γυμναστικής.

Ο Σύλλογος Γονέων του γυμνασίου όπου φοιτούσε ο Μάριος τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Αγαπημένο μας παιδί Μάριε. Απέραντη θλίψη γεμίζει τις καρδιές μας η τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά σου. Η φρεσκάδα της νιότης σου, η ανήσυχη ψυχή σου και η επιθυμία σου να κάνεις το αδύνατο δυνατό σε ώθησαν στην πτήση για την αιωνιότητα»

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα έχουν βυθιστεί στο πένθος. Φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές και καθηγητές αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης το χαμογελαστό αγόρι που διψούσε για ζωή.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΚΟΥΡ

Όπως φαίνεται ο νέος έκανε παρκούρ ή ασκήσεις ισορροπίας. Σε κάθε περίπτωση τέτοια παιχνίδια κρίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα από τους ειδικούς, όταν δε γίνονται με εκπαιδευτή και σε προστατευμένο χώρο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top