Νέο ροζ κύκλωμα: Ο ζωγράφος, ο ροκάς και η 40ρα που «ψάρευαν» κοριτσάκια

Τους έταζαν ότι θα τα κάνουν μοντέλα

Περιπολικό

Ένα ακόμα ροζ κύκλωμα εξάρθρωσε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Πρωταγωνιστές ένας ζωγράφος, ένας… μουσικός και μια 40χρονη, οι οποίοι «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια στο διαδίκτυο, τα έπειθαν ότι θα τα προωθήσουν στο μόντελινγκ και στη συνέχεια τα φωτογράφιζαν γυμνά και διοχέτευαν τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό. 

Και οι τρεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. 

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις χώρους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ εντοπίστηκαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών σε φωτογραφικές μηχανές, φορητούς υπολογιστές και άλλα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα. 

Επίσης στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 9,1 γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ. 

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, ενώ ο 40χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top