Φυλακές Κορυδαλλού: Τον στραγγάλισαν για να του κλείσουν το στόμα

Δολοφονία ο θάνατος ενός ακόμα κρατουμένου

Φυλακές Κορυδαλλού

Μία ακόμα δολοφονία σημειώθηκε όπως όλα δείχνουν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού όπως αποδείχθηκε ο θάνατος του Αλβανού Τούσα Μπαντιόλ σχετίζεται με τη μαφία των φυλακών. 

Ο Μπαντιόλ είχε πέθανε στις 27 Ιανουαρίου και ήταν συνεργός του αρχηγού της μαφίας των φυλακών. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι είχε πεθάνει από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, ωστόσο, η ιατροδικαστική και οι τοξικολογικές έδειξαν ότι ο θάνατός του προήλθε από στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο κρατούμενος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών, για να αποδοθεί η εγκληματική ενέργεια στον Αριστείδη Φλώρο. 

Μάλιστα το θύμα ήταν εκείνος που είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία και άνηκε στην ομάδα του «Κλόντι».

Από τις συνομιλίες διαπιστώνεται ότι ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών «Κλόντι» επεδίωξε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Μπαντιόλ παρουσιάζοντάς τον ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης, με δράστη τον έγκλειστο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο. 

Φέρεται επίσης να επεδίωξε επικοινωνίες με δημοσιογράφους, ούτως ώστε το σενάριό του να «παίξει» στα ΜΜΕ. 

Στις συνομιλίες αυτές ισχυριζόταν πως ο Μπαντιόλ δηλητηριάστηκε με την ίδια ουσία με την οποία προ μηνών είχαν προσπαθήσει να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. «Φωτογράφιζε» μάλιστα ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του απόπειρας τον Φλώρο και ισχυριζόταν ότι η απόπειρα εις βάρος του απετράπη όταν ένας Ιρακινός έγκλειστος βρήκε και του παρέδωσε το δηλητήριο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν τον Ιρακινό συνεργό του «Κλόντι» και εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για τους ισχυρισμούς του Αλβανού βαρυποινίτη σχετικά με την απόπειρα δηλητηρίασής του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top