Εξαφάνιση 36χρονου Λαέρτη: Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή;

Η έκκληση των γονιών του

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του Λαέρτη στα Πατήσια. Οι γονείς του, εννέα μέρες μετά, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Ο δικηγόρος της οικογένειας  αφήνει υπόνοιες ότι ο νεαρός  έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.  

Οι γονείς του Λαέρτη αγωνιούν. Κάθε μέρα που περνάει ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Είναι λες και άνοιξε η γη και κατάπιε το παλικάρι τους. 

Όταν έφυγε από το σπίτι την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι, για να πάει στο συνεργείο, δεν πήρε τίποτα μαζί του. Άφησε ακόμα και τα χαρτιά του.  

Μήπως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή;

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε είπε ότι ο Λαέρτης θα επέστρεφε σπίτι του από το γεφυράκι που βρίσκεται πίσω από το άλσος Προμπονά. Από εκεί περνάει ρέμα του Ποδονίφτη.   

«Αυτή η διαδρομή το βράδυ αν έρθει κανείς έχει την αίσθηση ότι είναι σε κάποιον καταυλισμό είναι και ένα σημείο όπου περνάνε άτομα τα οποία πολλές φορές μπορεί να σου προξενήσουν το φόβο.  Πριν από δύο ημέρες που ήρθαμε και είχε βρέξει το ρέμα που βλέπουμε ο μικρός ο ποταμός ήταν φουσκωμένος 30 - 40 εκατοστά,  υπάρχουν εγκαταλελειμένα σπίτια, οικόπεδα», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γώργος Τσούκαλης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αφήνει υπόνοιες ότι μόνο τυχαία δεν είναι η εξαφάνιση του Λαέρτη. Μπορεί ακόμα να έχει πέσει και θύμα εγκληματικής ενέργειας. Για αυτό το λόγο θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία χαρακτηρίζοντας την εξαφάνισή του νεαρού άνδρα ύποπτη.  

«Μπορεί να βρέθηκε στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή . Από το σημείο που πέρασε από το γεφυράκι περνάνε πολλοί άνθρωποι του γκρίζου περιθωρίου.  Φοβάμαι ότι ενδεχομένως ο Λαέρτης διάλεξε τη λάθος διαδρομή να γυρίσει στο σπίτι του και ενδεχομένως αυτό να του έχει κοστίσει», λέει ο Βασίλη Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top