Yπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώα γνωστά ονόματα της showbiz

Δεν είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε στο παρασκήνιο

Αθώοι κρίθηκαν από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz που κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με βιτρίνα πολύ γνωστό σούσι μπαρ στο Κολωνάκι.

Οι δικαστές έκριναν ότι τα περισσότερα από αυτά τα πρόσωπα, αν και ήταν μέτοχοι στην επιχείρηση, δεν είχαν ιδέα για όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο.

Αθώα κρίθηκε διάσημη ηθοποιός η οποία μεσουράνησε τις δεκαετίες του 80 και του 90 καθώς και ο γιος της, οι οποίοι είχαν μερίδιο στο εστιατόριο.

Με το ίδιο σκεπτικό κρίθηκαν αθώοι  γνωστός τηλεπαρουσιαστής και μουσικός παραγωγός καθώς και γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Ατιμώρητη κρίθηκε γνωστή ηθοποιός με πλούσια τηλεοπτική παρουσία, η οποία έπεισε τους δικαστές ότι ήταν περιστασιακή χρήστης και δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του κυκλώματος.

Ένοχη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση κρίθηκε η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία, αλλά το αδίκημα είναι παραγεγραμμένο.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους υπόλοιπους 22 κατηγορούμενους κατά περίπτωση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και Συμμορία με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Τους καταδίκασε σε ποινές από 8 ως 22 χρόνια κάθειρξη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top