Νεκρός ο πολύτεκνος αστυνομικός που είχε χαθεί στην Κόνιτσα

Χάθηκε ανήμερα των γενεθλίων του - Αφήνει ορφανά τέσσερα παιδιά

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση του 39χρονου, πολύτεκνου αστυνομικού που είχε χαθεί στην Κόνιτσα, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 800 μέτρων. 

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν έμπειρος πεζοπόρος ξεκίνησε το Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του, με δυο φίλους του για πεζοπορία στην περιοχή της Ιεράς Μονής Στομίου. Ξαφνικά, ο αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, γλίστρησε κι έπεσε σε χαράδρα. 

Όλη τη νύχτα άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του στην Ιερά Μονή Στομίου προς Νταβάλιστα. Κατέβηκαν με σχοινιά στο σημείο που υπέδειξαν οι φίλοι του, όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ώρες αγωνίας σε Τύμφη: Κανένα σημάδι ζωής από τον πολύτεκνο πατέρα

Νωρίς το πρωί, ελικόπτερο απογειώθηκε από το Άκτιο και επιχείρησε να προσεγγίσει την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να το κάνει, καθώς στο σημείο επικρατεί έντονη νέφωση. 

Στην περιοχή βρίσκονταν οι γονείς, η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στην Πρέβεζα. Η επιχείρηση ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς το σημείο, από όπου έπεσε είναι δύσβατο, υπάρχει παγωμένο χιόνι σε αρκετά σημεία και εκεί είναι ορισμένα από τα πιο επικίνδυνα περάσματα της ορεινής διαδρομής. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top