Ελεύθερη η 32χρονη που φέρεται να έριξε τον φίλο της από το μπαλκόνι

Ο τσακωμός και η πτώση από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη στιγμή που οδηγείται στον ανακριτή

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, -απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή, στον οποίο απολογήθηκε για το περιστατικό πτώσης του συντρόφου της από τον τρίτο όροφο διαμερίσματος στη Βούλα. Ο 39χρονος την κατηγορεί ότι η ίδια φταίει για το συμβάν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι. Μόνο που αυτή τη φορά δεν κατέληξε με καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά με πτώση από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. 

«Έκανε χρήση ναρκωτικών»: Ισχυρίζεται ότι έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι

Θρίλερ με πτώση νεαρού από τον τρίτο όροφο στα νότια προάστια

H στιγμή που η 32χρονη διερμηνέας μεταφέρεται στον ανακριτή για να απολογηθεί. Φωτογραφία: Bαρακλας Μιχάλης/InTime

Η 32χρονη με καταγωγή από τον Λίβανο, με αποκλειστική δήλωση της στον Παναγιώτη Μπούσιο και το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star, παρουσίασε τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη: 

Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς. 

Η νεαρή διερμηνέας θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top