Κελιά… σουίτες στον Κορυδαλλό - Γλέντια κρατουμένων «ζωντανά» στο Facebook!

Ζωή και κότα στις φυλακές

Αποκαλυπτικό βίντεο διαρκείας 11 λεπτών καταγράφει ένα «γιορτινό πάρτι» μέσα από κελί των φυλακών Κορυδαλλού από Αλβανούς ποινικούς, αποτυπώνοντας την ασυδοσία που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Με όλες τους τις ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση, ηχοσύστημα, ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και κινητά τηλέφωνα, Αλβανοί κρατούμενοι πετούν επιδεικτικά σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, έχοντας μπροστά τους μπουκάλια αλκοόλ.

Μόνο με φυλακή δεν μοιάζει ο χώρος, καθώς ένας κρατούμενος έχει και κατοικίδιο μέσα στο κελί, ολοκληρώνοντας έτσι το βίντεο που δείχνει πως κάποιοι απολαμβάνουν προνόμια μέσα στον Κορυδαλλό.

Το βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Το Βήμα», δείχνει τους κρατούμενους να προχωρούν σε βιντεοκλήσεις με τους συνομιλητές να τους συστήνουν «να απολαύσουν τη βίλα τους».

Συνελήφθη άνδρας στην Πελοπόννησο για πορνογραφία ανηλίκων

Την ώρα που οι διωκτικές υπηρεσίες προσπαθούν να περιορίσουν τη δράση της επονομαζόμενης «μαφίας του Κορυδαλλού», οι ίδιοι οι κρατούμενοι αναρτούν το συγκεκριμένο βίντεο με το γλέντι τους, που συνοδεύεται από διθυραμβικά σχόλια για τις ανέσεις και τα προνόμια που έχουν εντός των φυλακών Κορυδαλλού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή του αναφέρει το συγκεκριμένο βίντεο συνδέεται με τα κυκλώματα που εξάρθρωσε πρόσφατα: «Η πρόσφατη εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας απέδειξε ότι η πολιτεία και αντανακλαστικά διαθέτει και αποτελεσματική μπορεί να είναι, με δεδομένη την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης. Μέρος αυτής της κατάστασης απεικονίζεται και σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και απεικονίζει κρατουμένους να παρανομούν προκλητικά, σε προγενέστερο πάντως της δικαστικής έρευνας χρόνο».

Για το ζήτημα έχει ήδη επιληφθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για τη διαλεύκανση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top