Κατασβέσθηκε η πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του το River West

πυροσβεστικά οχήματα

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 11 π.μ.  σε ΙΧ στο πρώτο υπόγειο παρκινγκ του  εμπορικού κέντρου του πολυκαταστήματος River West, στη Λεωφόρο  Κηφισού, στην περιοχή  του  Αιγάλεω.

Για λόγους ασφαλείας και  εξαιτίας του καπνού η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου απομάκρυνε τους πολίτες από το πρώτο υπόγειο ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. 

 

Η φωτιά κατασβέσθηκε το μεσημέρι με τους πυροσβέστες να ελέγχουν προληπτικά το ενδεχόμενο εγκλωβισμού οδηγών στο πάρκινγκ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ RIVER WEST ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ  

Στην ανακοίνωσή του το εμπορικό κέντρο RIVER WEST αναφέρει:  

«Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου»
 

(φωτογραφία αρχείου)  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top