Βόλος: Επιτέθηκε στον γιο του με κουζινομάχαιρο

Λογομάχησαν την ώρα του οικογενειακού δείπνου

κουζινομάχαιρο

Ένα ακόμη ενδοοικογενειακό περιστατικό με άσχημη κατάληξη έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Βόλο. Ένας καυγάς, μια έντονη λογομαχία προκάλεσε την έκρηξη του 72χρονου πατέρα, ο οποίος επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον 46χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τον στο χέρι. 

Το συμβάν έγινε κατά το βραδινό τραπέζι, την Τετάρτη. Η οικογένεια διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος κρατήθηκε το βράδυ στο τμήμα και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πατέρας: «Ήταν ένα μικρό επεισόδιο»

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο 72χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ζητώντας 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ο ηλικιωμένος φέρεται να δήλωσε ότι «ήταν ένα μικρό επεισόδιο». 
Σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του, όμως ήρε την εναντίον του κράτηση υπό τον όρο ο ηλικιωμένος να μην προσεγγίσει το σπίτι. Στο Αυτόφωρο χθες ο γιος δεν ήταν παρών, ενώ ο ηλικιωμένος δεν είπε τίποτα για τους λόγους της οικογενειακής διαφοράς. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση.

Ο 46χρονος γιος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού. Στο βραδινό τραπέζι, ο γιος φέρεται να φώναζε και να χτυπούσε δυνατά τα χέρια του στο τραπέζι για ένα θέμα που προφανώς η οικογένεια είχε έντονη διαφορά. Η συμπεριφορά του 46χρονου έβγαλε εκτός ελέγχου τον ηλικιωμένο. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με μήκος λάμας 19 εκατοστών και χτύπησε τον γιο του στο χέρι στον δεξί του δείκτη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top