Έγκλημα στο Ελληνικό: «Με σκοτώνει» φώναζε η άτυχη γυναίκα σε οδηγό ταξί

Η λογομαχία που κατέληξε σε τραγωδία - Νεκρό το ζευγάρι

Το πρωί της Πέμπτης, ένας άνδρας 87 ετών πυροβόλησε τη σύντροφό του δύο φορές και αυτοπυροβολήθηκε, μετά από έντονη λογομαχία. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές λένε ότι ο δράστης είναι ταξίαρχος εν αποστρατεία. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα, πέθανε και η γυναίκα. 

Aστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Aστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Αρχικά, οι πληροφορίες έλεγαν ότι την πυροβόλησε στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια, ο άνδρας ανέβηκε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, o απόστρατος αξιωματικός την πυροβόλησε μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν κι εκείνη προσπάθησε να γλιτώσει, μπαίνοντας στο πρώτο ταξί που βρήκε μπροστά της. Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, τραυματίστηκε στον λαιμό και τον θώρακα.

Κηλίδες αίματος στο ταξί όπου πήγε να επιβαστεί η γυναίκα

Κηλίδες αίματος στο ταξί όπου πήγε να επιβαστεί η γυναίκα

Το περιστατικό σημειώθηκε δίπλα από ένα βενζινάδικο, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, όπως είπαν υπάλληλοι του πρατηρίου καυσίμων στο star.gr. Άκουσαν πυροβολισμούς και λίγο αργότερα είδαν μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος. 

Αίμα στο πεζόδρομιο έξω από το σπίτι του ζευγαριού στο Ελληνικό

Αίμα στο πεζόδρομιο έξω από το σπίτι του ζευγαριού στο Ελληνικό

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στον Βαγγέλη Γκούμα για το Μεσημβρινό Δελτίο του STAR. «Ήταν μέσα στα αίματα και έλεγε: "Με σκοτώνει, με σκότωσε". Τότε, της λέω παρακαλώ περάστε έξω και σωριάστηκε κάτω. Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου» είπε ο ταξιτζής. 

Γείτονας είπε ότι το ζευγάρι είχε φτιάξει το σπίτι και ότι είχαν κάποια προβλήματα συζυγικά. "Τσακώνονταν" είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top