Ηλεία: Κανένα ελαφρυντικό στην παπαδιά για τη δολοφονία του συζύγου της

Δεν πείστηκε ο εισαγγελέας για την αθωότητά της

Η παπαδιά που θεωρήθηκε ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας ιερέα τον Σεπτέμβριο του 2012, στην οποία εμπλέκεται η σύζυγός του και ο εραστής της. 

Η παπαδιά προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, το οποίο της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της. 

Στον Άρειο Πάγο η παπαδιά για τον θάνατο του ιερέα στην Ηλεία

Ο εισαγγελέας αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της παπαδιάς, λέγοντας ότι το Εφετείο δεν έκανε βλαπτική εκτίμηση των αποδεικτικών μέσων και δε βασίστηκε μόνο στην απολογία του συγκατηγορούμενου και εραστή της.

Iσόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της στην Ηλεία: «Το να τον σκοτώσω θα ήταν απόδειξη της αγάπης μου»

Εκείνος είχε ομολογήσει ότι πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον ιερέα για να αποδείξει στην παπαδιά ότι την αγαπά. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η δολοφονία έγινε βάσει σχεδίου που είχε οργανώσει εκείνη. 

«Συνεχώς μου έλεγε ότι ο παπάς τη χτυπούσε και ότι έπρεπε να βγει από τη μέση, για να μην της φάει την περιουσία, και ότι ξέρω τι πρέπει να κάνω. Τις πρώτες δύο φορές που μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αρνήθηκα», είχε πει στο δικαστήριο ο εραστής της. 

Ο άνδρας καταδικάστηκε, επίσης, σε ισόβια κάθειρξη και έχει προσφύγει και εκείνος στον Άρειο Πάγο για να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου.

Δεν παραστάθηκε, όμως, ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου κι έτσι ο εισαγγελέας πρότεινε και αυτή η αίτηση να απορριφθεί ως ανυποστήριχτη. 

Η παπαδιά επιμένει πως είναι αθώα και ότι δεν ευθύνεταιγια τη δολοφονία του συζύγου της, αν και ομολόγησε την εξωσυζυγική σχέση με τον κατηγορούμενο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top