Αποκλειστικό: Τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Λαγούδη

«Ξέρουμε που μένεις. Θα μας βρεις μπροστά σου»

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη για τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται. Ο αδερφός της άτυχης μητέρας, ξεσπά αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Λαγούδη

Οι απειλές στον αδερφό και τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες μέσω των social media. Δυο από αυτά τα μηνύματα αναφέρουν:

«Ξέρουμε που μένεις ..Θα μας βρεις μπροστά σου. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης. Να σταματήσεις την έρευνα. Η υπόθεση θα κλείσει και εσείς δεν έπρεπε να κάνετε έρευνα. Σας προτείνω να φύγετε στο εξωτερικό».

Aποκλειστικό: Απειλές δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

Η κόρη της Λαγούδη αποκαλύπτει: «Με κοροϊδεύεις! Θέλω τα λεφτά μου πίσω»

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί ήδη για τα απειλητικά μηνύματα. 

«Μεγάλο κίνδυνο βλέπω. Ένα θα σας πω και μόνο, έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα μας βρει έξω από το σπίτι, καταλαβαίνετε για τι τραγικά πράγματα μιλάμε; Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακραίοι, τι κρύβεται από πίσω θα το δούμε. Έφτασαν στο σημείο τον Γενάρη να μου στείλουν άνθρωπο φυλακισμένο με το ανάλογο αντίτιμο να μου δώσει στοιχεία για την υπόθεση. Με τον τρόπο τους προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη», λέει ο αδερφός της Ειρήνης. 

Η υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.  Ενα χρόνο μετά οι καταθέσεις συνεχίζονται. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top