Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου με την κοκαΐνη - Επέστρεψε στην Ελλάδα

«Θέλω να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή»

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έφτασε το πρωί της Τετάρτης το 21χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή κοκαΐνη.  

Μια εβδομάδα μετά από την ομόφωνη αθώωσή της από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ η νεαρή κοπέλα χαμογελαστή και ανακουφισμένη, έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της, Σ. Κεχαγιόγλου ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της ζωή. 

«Μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης επέστρεψα στην πατρίδα μου. Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και τελικά το δικαστήριο το αναγνώρισε. Η μόνη μου επιθυμία τώρα είναι να γυρίσω στη Μυτιλήνη, την οικογένειά μου, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το μέλλον μου», είπε η 21χρονη στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο. 

Ζήτησε, επίσης, από όλους να δείξουν σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν σε εκείνη και τους γονείς της. 

Η 21χρονη είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, που τελείωσε στις 13 Μαρτίου, όταν το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top