Κύκλωμα μαστροπών: «Θα παίξεις σε βίντεο κλιπ», έταξαν σε 17χρονη μαθήτρια

Οι «ταρίφες» των ραντεβού

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις των  νεαρών κοριτσιών  για το κύκλωμα μαστροπείας που  εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έταζαν λαγούς με πετραχήλια στα κορίτσια για να τα δελεάσουν. Πριν οδηγήσουν μάλιστα ανήλικη στην πορνεία, την έβαλαν να παίξει σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή. 

Η ανήλικη χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Στέφι. Στα ραντεβού την πήγαινε οδηγός.  Έκανε τρία με τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Πήρε μέρος σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή και μετά της πρότειναν να γίνει πόρνη. 

Τι ισχυρίζεται η ανήλικη 

Ο Τ. της πρότεινε να παίξει σε βιντεοκλίπ γνωστού τραγουδιστή. Δέχτηκε. Μετά τα γυρίσματα την πήγε στο σπίτι του φωτογράφου. 

Ο φωτογράφος της πρότεινε να εργαστεί ως εκδιδόμενη. Το κόστος του κάθε ραντεβού ήταν 130 ευρώ. Θα πληρωνόταν με 60. 

Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι  45χρονος φωτογράφος. Τρεις άντρες της εμπιστοσύνης του στρατολογούσαν τα κορίτσια  τα οποία προσέγγιζαν κυρίως σε μπαρ. Στη συνέχεια τα οδηγούσαν στον φωτογράφο. Φωτογράφιζε τα κορίτσια στη συνέχεια ανέβαζε τις ημίγυμνες ς πόζες  στην ιστοσελίδα που διατηρούσε. Τέσσερις τηλεφωνήτριες κανόνιζαν τα ραντεβού. Οδηγοί πήγαιναν και έφερναν τα κορίτσια. Η ταρίφα στα 130 με 150 ευρώ την ώρα. Ως ορμητήριο χρησιμοποιούσαν το σπίτι του φωτογράφου στα Νότια Προάστια. 

Όλες οι κοπέλες χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα. Θάλεια, Κλεοπάτρα, Ροζαλία . Ανάμεσα τους και δυο φοιτήτριες. 

Τι ισχυρίζεται Φοιτήτρια Φιλοσοφικής 

Καθημερινά έκανε τέσσερα με πέντε ερωτικά ραντεβού αλλά τύγχανε να υπάρχουν  μέρες με ένα ή με δύο ραντεβού. Κάποιες ημέρες δεν πήγαινε γιατί είχε  μαθήματα στο Πανεπιστήμιο.

Τι ισχυρίζεται Φοιτήτρια Μαιευτικής 

Ο Δ. της ε  είπε ότι θα τη  φέρει σε επαφή με φίλο του που θα  τη  φωτογράφιζε ημίγυμνη έναντι χρηματικής αμοιβής  για διαφήμιση εσωρούχων. Στην πορεία της αποκάλυψε την αλήθεια.

Η δράση του κυκλώματος σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και ζήτησε ραντεβού με την κοπέλα που χρησιμοποιούσε το όνομα Λούνα. Συμφωνήθηκε η τιμή 420 ευρώ και η συνάντηση ορίστηκε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Η Λούνα οδήγησε και στη σύλληψη των μελών του κυκλώματος.

Ο φωτογράφος αρνείται κάθε κατηγορία και μέσω του δικηγόρου του, Απόστολου Λυτρα δηλώνει στο Star: «Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Ποτέ δεν προέτρεψα καμία κοπέλα να κάνει το οτιδήποτε. Για την ανήλικη κοπέλα έχει δώσει ήδη κατάθεση που αναφέρει ότι μου είχε πει ότι είναι 18 ετών». 

Η ιστοσελίδα μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος κατέβηκε. Οι κατηγορούμενοι απολογούνται ο ένας μετά τον άλλον. Οι κοπέλες στις καταθέσεις τους φέρονται να τους «καίνε».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top