Τραγωδία στον Ν. Κόσμο: «Το παιδάκι έκλαιγε, φώναζε τον μπαμπά του»

Η μητέρα το πέταξε από το μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό

Ένα απίστευτο και τραγικό περιστατικό διαδραματίσθηκε γύρω στις 16.30 σήμερα το μεσημέρι στον Νέο Κόσμο. Μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό. 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, την ώρα που ο πατέρας βγήκε από το σπίτι, η 46χρονη πέταξε το παιδί, τη μικρή Έφη, από το μπαλκόνι. Στην συνέχεια ανέβηκε σε μια καρέκλα και έκανε και αυτή βουτιά στο κενό.

Ο πατέρας μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσε να μπει στο διαμέρισμα καθώς η γυναίκα του είχε γυρίσει το σύρτη. Όταν κατέβηκε στον δρόμο είδε και τις δυο αιμόφυρτες. 

«Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ»

Κάτοικος της περιοχής, μαζί με τα παιδιά της, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έγιναν μάρτυρες της αυτοκτονίας νεαρής μητέρας.

Η μάρτυρας συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακούγονταν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου»,  μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί;  Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι».

Το μητρικό ένστικτο της την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. «Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...», έλεγε στη γυναίκα.

Χωρίς σφυγμό έφτασε η μικρή Έφη στο νοσοκομείο 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδάκι ακόμα ανέπνεε, ωστόσο τελικά κατέληξε. Ο πατέρας κλήθηκε αμέσως από την αστυνομία.

Οι σοροί του παιδιού και της μητέρας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού"  και στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" αντίστοιχα. 

Φώς στο πώς έφθασε η μητέρα σε αυτό το τραγικό σημείο αναμένεται να ρίξει η προανάκριση από το τοπικό Τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας.    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top