Δέκα προσαγωγές για τα επεισόδια στην ομιλία Τζανακόπουλου

Επεισόδια στην Κατερίνη

Σε δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στην Κατερίνη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Επεισόδιο κατά Τζανακόπουλου στην Κατερίνη

Η σύλληψη αφορά σε εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Οι συγκεντρωθέντες φώναξαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της κυβέρνησης έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ στη διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου μία νεαρή γυναίκα σηκώθηκε όρθια και φώναξε: «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα».

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν και σε δημοσιογράφους να μπουν στον χώρο της εκδήλωσης. 

Τζανακόπουλος: Κόντρα στο μίσος και τον διχασμό, το μήνυμα της Αριστεράς είναι η αλληλεγγύη, η ισότητα και η δικαιοσύνη

"Κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι η αλληλεγγύη, η φιλία, η ισότητα και η Δικαιοσύνη", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην ομιλία του. 

Για εμάς είναι τίτλος τιμής να είμαστε απέναντι στο μίσος, τον διχασμό, τον εθνικισμό και την ακροδεξιά", σημείωσε, για την κυβέρνηση υπογράμμισε ότι εργάστηκε αποφασιστικά, αποτελεσματικά και έντιμα και έθεσε το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών, για τις οποίες είπε ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο και θα είναι νικηφόρες για τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Η Αριστερά δεν λύγισε ποτέ απέναντι σε παρακρατικές μεθόδους και τη φασιστική τρομοκρατία, το ξέρουν καλύτερα από εμένα και οι αριστεροί βουλευτές της Πιερίας που ήρθαν αντιμέτωποι με το τέρας της ακροδεξιάς", είπε ο κ. Τζανακόπουλος απευθυνόμενος στους παριστάμενους τρεις τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Αστέριο Καστόρη, Μπέττυ Σκούφα και Χάρη Τζαμακλή), οι οποίοι έγιναν δέκτες επιθέσεων, απειλών και εκβιασμών-για τη Συμφωνία των Πρεσπών-το τελευταίο διάστημα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top