Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια μπήκαν στη ζωή μας

Επιτέλους!

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια μπήκαν πλέον στη ζωή μας. Είναι κατασκευασμένα από ανανεώσιμες φυτικές πρώτες ύλες, αποσυντίθενται όπως κάθε άλλο οργανικό απόρριμμα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες εστίασης κατάργησε τα πλαστικά καλαμάκια και χρησιμοποιεί πλέον τα νέα, βιοδιασπώμενα, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

«Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας για την μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος  και αυτό είναι το πρώτο βήμα», ανέφερε ο διευθυντής Marketing της αλυσίδας “Everest”, Κοσμάς Κροκίδας.

Πολύ σύντομα η αλυσίδα θα προχωρήσει στην σταδιακή αντικατάσταση των πλαστικών αναδευτήρων με ξύλινους, στην τοποθέτηση επαναχρησιμοποιήσιμων ποτηριών και τσαντών μίας χρήσεως στα καταστήματά της, καθώς και ειδικών κάδων για την διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών.

«Τα “Everest” είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εστίασης στην Ελλάδα με περισσότερα από 200 σημεία πώλησης και χιλιάδες εργαζόμενους. Μία από τις βασικές μας αρχές είναι να χρησιμοποιούμε το μέγεθος και την τεχνογνωσία μας, ώστε να συνεισφέρουμε στο κοινό καλό», πρόσθεσε η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας των “Everest”, Ρηνέτα Μήτση.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top