Κύκλωμα κοκαϊνης στο Κολωνάκι: Τι κατέθεσε γνωστός παρουσιαστής

«Δεν πουλούσα ναρκωτικά. Ήμασταν χρήστες»

Ξεκίνησαν οι απολογίες στη δίκη για το κύκλωμα που κατηγορείται ότι δρούσε με έδρα γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου διακινώντας ναρκωτικά στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. 

Είκοσι επτά κατηγορούμενοι θα περάσουν από το εδώλιο για να απολογηθούν. Την αυλαία άνοιξε γνωστός τηλεπαρουσιαστής και μουσικός παραγωγός, ο οποίος ήταν μέτοχος στο σούσι μπαρ. 

«Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα... Όταν μου έκαναν πρόταση τους εμπιστεύτηκα. Επένδυσα 60.000 ευρώ και δεν έλαβα ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα»., ανέφερε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος πρόσθεσε μάλιστα ότι πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του μετά από αυτό που του συνέβη.

«Έχω πικρία από αυτή την ιστορία. Με πείραξε αυτό που έγινε. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες... Μου κόστισε επαγγελματικά και ηθικά. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν παρουσίασα γνωστή εκστρατεία», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Η δίκη διεξάγεται ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Αθηνών και όχι ενώπιον κοσμικοδικείου. Το δικαστήριο θα κρίνει και θα αποφασίσει λαμβάνοντας υπόψιν αυστηρά και μόνο το αποδεικτικό υλικό της σχετικής δικογραφίας και τίποτε περισσότερο», ξεκαθάρισε ο συνήγορος υπεράσπισης του τηλεπαρουσιαστή, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Και ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος και ήταν καταζητούμενος για 2,5 χρόνια, αρνήθηκε ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ναρκωτικά κυκλοφορούσαν στο σούσι μπαρ. 

«Έχει τύχει να κεράσω (ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο, μου έλεγαν "πού θα είσαι το βράδυ;" τους έλεγα "στο μαγαζί" και μου έλεγαν "πάρε κάτι να πιούμε"... Δεν ισχύει ότι πήγαινα στα τραπέζια και έλεγα "αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό, έχουμε"... Ήμασταν μια παρέα που κάναμε χρήση όλοι μαζί. Ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του είπε: «Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους είναι νεαρά άτομα και σε πολλές περιπτώσεις χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προς λύπη πολλών, ο Πάμπλο Εσκομπάρ δεν πέρασε από το Κολωνάκι».

Στις επόμενες συνεδριάσεις θα απολογηθεί πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία υπήρξε sex symbol και ο γιος της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top