"Δύσκολη εξίσωση" καριέρα και οικογένεια για μια γυναίκα

Θεατής το κράτος στον αγώνα των οικογενειών 

Πολλαπλούς ρόλους καλείται να υπηρετήσει σήμερα μία γυναίκα που αποφασίζει να κάνει οικογένεια. Πρέπει να παλέψει μόνη της σε πολλά επίπεδα οικογενειακά και προσωπικά, κόντρα στην οικονομική κρίση.

Η Μαργαρίτα Λόη συνδυάζει τον διπλό ρόλο, είναι μητέρα και σκληρά εργαζόμενη γυναίκα 

Θεατής το κράτος στον αγώνα των οικογενειών 

Η εξίσωση είναι δύσκολη για τις γυναίκες που προσπαθούν να τα συνδυάσουν όλα. Το επίδομα για το πρώτο και δεύτερο παιδί αυξήθηκε, αλλά κόπηκε το ειδικό επίδομα πολύτεκνων, ενώ από τα περίπου 120.000 voucher που δόθηκαν, δεν βρήκαν όλα τα παιδιά θέση σε παιδικούς σταθμούς. 

Μαρέβα Γκραμπόφκσι: «Οι γυναίκες μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες, έχουν το κράτος απέναντι»

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, επιχειρηματίας και μητέρα 3 παιδιών, μπαίνει απ' ότι φαίνεται στην προεκλογική μάχη. Χθες μίλησε χθες σε κομματική εκδήλωση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία η σύγχρονη μητέρα.

«Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ' όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο», είπε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το κοινό της Λάρισας στην Μαρέβα Γκραμπόφσι σε εκδήλωση με θέμα οι σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας.

Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top