Λάκης Γαβαλάς: Στη φυλακή μου πρότειναν συμβόλαιο θανάτου!

Μυρίστηκαν χρήμα και έπεσαν πάνω του σαν ακρίδες

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη σατανική δράση της μαφίας των φυλακών. Μέλη της εγκληματικής ομάδας πλησίασαν ακόμη και τον Λάκη Γαβαλά, όταν ήταν φυλακή και του πρότειναν συμβόλαιο θανάτου. 

«Όταν μπήκα στη φυλακή, κάποιος άνθρωπος με πλησίασε και μου είπε “θέλεις να εξοντώσουμε κάποιον;”», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μυρίστηκαν χρήμα και έπεσαν πάνω του σαν ακρίδες. Ο Λάκης Γαβαλάς, έπαθε σοκ όταν δέχθηκε κι αυτός πρόταση για να κλείσει συμβόλαιο θανάτου μέσα στη φυλακή. 

«Του είπα όχι, εγώ έχω τιμωρηθεί και οι 2 άνθρωποι που έχω πρόβλημα και αυτοί είναι στην οικογένεια μου…», πρόσθεσε ο Γαβαλάς.

Ληστής σε εκτελεστή: «Είμαι ξεγραμμένος αν δεν τελειώσεις το συμβόλαιο θανάτου

Τα βρόμικα συμβόλαια έπρεπε να εκτελεστούν πάση θυσία. Η μαφία δεν συγχωρούσε λάθη. Παρακάτω ακολουθεί η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ληστή και επίδοξου εκτελεστή στις φυλακές δομοκού.

-Ληστής - φυλακές Δομοκού: «Θα σου δώσουμε έναn φάκελο ρε φίλε, θα τον βρεις. Εκεί έχει τα πάντα… Απλά πρέπει να ανέβεις να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα… ολοκαίνουργιο είναι, καθαρό».
-Επίδοξος εκτελεστής: «Εντάξει, θα πρέπει όμως πρώτα να βρω σπίτι».
-Ληστής - φυλακές Δομοκού: «Ναι, μετά πας… πας τον τρως τον Πακιστανό και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά λεφτά μπροστά».
-Επίδοξος εκτελεστής: «Σύμφωνοι». 
-Ληστής - φυλακές Δομοκού: «Κοίτα, άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, να το ξέρεις ότι εγώ θα έχω πεθάνει, είμαι μετά ξεγραμμένος,  θα με έχουν σκοτώσει!»
-Επίδοξος εκτελεστής: «Εγώ για σένα γ…ω  όλη την Ελλάδα, όχι το Πακιστάν!»

Αραβαντινός: Σχεδίαζαν ομηρεία δικηγόρων για να αποδράσουν

«Τα τελευταία τρία χρόνια η μαφία στη φυλακή άλλαξε χέρια, πέρασε σε Αλβανούς ισοβίτες. Χρόνια πριν, κάποιοι Έλληνες ποινικοί, όπως υποστηρίζει ο σωφρονιστικός υπάλληλος Αντώνης Αραβαντινός, σχεδίαζαν να αποδράσουν, κρατώντας ομήρους μέσα στη φυλακή. Μέσα από την αίθουσα συνηγόρων να πιάσουν τους τρεις Αλέξηδες, έτσι ήταν το σχέδιο για να τους χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα για να αποδράσουν κάποιοι ποινικοί της εποχής», ανέφερε ο Αραβαντινός ως εκπρόσωπος τύπου σωφρονιστικών.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Αραβαντινό, οι τρεις δικηγόροι που είχαν μπει στο στόχαστρο, ήταν ο αείμνηστος καθηγητής της νομικής σχολής, Αλέξανδρος Κατσαντώνης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Αλέξης Κούγιας. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πάντως, δήλωσε άγνοια για το σχέδιο ομηρείας. Το ίδιο και ο Αλέξης Κούγιας.

Λυκουρέζος – Κούγιας: Δηλώνουν άγνοια για το σχέδιο ομηρείας

«Εάν υπήρχε τέτοιο σχέδιο ομηρείας και αυτός γνώριζε όφειλε να μας το πει για να λάβουμε μέτρα προστασίας. Δεν μας είπε ποτέ κάτι. Εγώ δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία και μου κάνει εντύπωση πως αναδύθηκε  σε αυτό το χρονικό διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top