Ανήλικοι της επιτέθηκαν άγρια για να της πάρουν την τσάντα

«Ακόμα τρέμω, φοβάμαι, βλέπω στο δρόμο και νομίζω ότι θα μου ορμήσουν»

Άγρια επίθεση από 5 ανήλικους Ρομά δέχθηκε γυναίκα στη Θήβα λίγα μέτρα μακριά από τον πιο σκληροπυρηνικό καταυλισμό. Την έριξαν στο πεζοδρόμιο και την έσυραν μέχρι που κατάφεραν να τις αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα σοκαρισμένη μιλά στο Star για τα όσα έζησε.

«Ακόμα τρέμω, φοβάμαι, βλέπω στο δρόμο και νομίζω ότι θα μου ορμήσουνε», λέει.  

Οι δραματικές στιγμές που έζησε την έχουν στοιχειώσει. Ήταν 12 το μεσημέρι της Τρίτης. Η κυρία Ντίνα όπως βλέπουμε  στο βίντεο - ντοκουμέντο μόλις έχει κατέβει από το ΚΤΕΛ. Πάει να περάσει στον απέναντι δρόμο. Ξαφνικά 5 ανήλικοι Ρομά εμφανίζονται από τις γραμμές του ΟΣΕ. Οι δυο την πλησιάζουν ενώ οι υπόλοιποι εφοδιάζονται με πέτρες. Τις επιτίθενται…

«Μου όρμησε στην τσάντα, μου την τράβαγε, μου την τράβαγε ώσπου μου έμειναν τα χερούλια της τσάντας στο χέρι. Με σύρανε, έχω χτυπήσει στο χέρι», περιγράφει η ίδια. 

Την τραβούν με μανία. Εκείνη αντιστέκεται. Οι δράστες απτόητοι. Από το σημείο περνά ένα φορτηγό. Αμέσως οι μικρότεροι Ρομά, ηλικίας περίπου 7 με 8 ετών ,  βάζουν μπρος το σχέδιο τους.

Η Θήβα έρμαιο της εγκληματικότητας – Στόχαστρο καταυλισμός 

Κανείς δεν τολμούσε να βοηθήσει γιατί το περιστατικό έγινε στην περιοχή Πυρρί της Θήβας, μόλις λίγα μέτρα από τον πιο σκληρό καταυλισμό της χώρας. Εδώ οι άγριες επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων χαρακτηριστικές. Φυλούν μέχρι και σκοπιά όταν απλώνουν τα ρούχα για να μην τους τα πάρουν

Μετά και το τελευταίο περιστατικό, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Οι κάτοικοι ζητούν λύση εδώ και τώρα αλλιώς απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top