Ανδρίτσαινα: Πέταξαν 18 κουταβάκια σε γκρεμό

Τι μπορεί να του έφταιξαν οι αθώες ψυχούλες;

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες 18 νεογέννητων κουταβιών σε γκρεμό της Ανδρίτσαινας. Άγνωστος τα έδεσε σε τσουβάλια και τα πέταξε σε βάθος 60 μέτρων με σκοπό να τα σκοτώσει!

Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστενών με προσεκτικές κινήσεις προσπαθούν να σώσουν τα νεογέννητα κουταβάκια που κάποιος ασυνείδητος πέταξε σε γκρεμό.

Το σπαρακτικό τους κλάμα μέσα στη νύχτα, μαρτυρά πως ευτυχώς τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης έφτασαν έγκαιρα και σχεδόν, όλα τα κουτάβια σώθηκαν!

Ένας κάτοικος της περιοχής είπε πως είδε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο να σταματά στον γκρεμό και να ρίχνει τρία τσουβάλια σε ρέμα της Ανδρίτσαινας. Αρχικά πίστεψε πως ήταν μπάζα ή σκουπίδια. Σύντομα όμως, διαπίστωσε πως ήταν σκυλάκια , που έκλαιγαν απαρηγόρητα.

Τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου έσπευσαν με φακούς και κατάφεραν να ανοίξουν τα τσουβάλια. Από μέσα ξεπροβάλαν τα πανέμορφα, μαύρα κουταβάκια που ήταν όλα τρομαγμένα . Το ένα είναι πολύ χτυπημένο και ίσως δεν τα καταφέρει. Η φιλοζωική οργάνωση έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top