Πατροκτονία Θεσσαλονίκης: Από ανακοπή ο θάνατος του 48χρονου

"Ήταν τύραννος για όλη την οικογένεια"

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 48χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από συμπλοκή με τον γιό του, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 48χρονος πατέρας πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Σαν ένα παιδί που δεν μπορούσε να βλέπει  άλλο, τον πατέρα του, να κακοποιεί την αδερφή και την μητέρα του αλλά και τον ίδιο, περιγράφουν οι συγγενείς τον 20χρονο που καβγάδισε με τον 48χρονο πατέρα του.

Όπως περιγράφουν οι συγγενείς, συνεχόμενες ήταν οι αντιδικίες ακόμη και οι συμπλοκές. Καβγάδιζαν ακόμη και στη μέση του δρόμου όπως έγινε και προχθές έξω από το καφενείο του χωριού.  Ο 48χρονος πατέρας μετά από την συμπλοκή του με τον γιό του, εξέπνευσε. Οι συγγενείς επιμένουν πως ο πατέρας ήταν τύραννος για όλη την οικογένεια.

«Έπινε πολύ και δεν ήξερε τι έκανε μας απειλούσε, μου τηλεφωνούσε η αδερφή μου και ζητούσε βοήθεια έλεγε ότι θα μας σκοτώσει. Είχε 3 μαχαίρια…», αποκαλύπτει η θεία του 20χρονου. 

Πατροκτονία Θεσσαλονίκη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον ξυλοδαρμό

Ο ιατροδικαστής, διαπίστωσε κατά τη νεκροψία - νεκροτομή ότι τα τραύματα δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό που να δικαιολογούν τον θάνατο του άντρα.

Την ίδια ώρα ο 20χρονος  κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο  Θεσσαλονίκης και έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σήμερα έφθασαν στην Ελλάδα οι συγγενείς του θύματος για να τον παραλάβουν και να τον μεταφέρουν στην Αλβανία όπου θα γίνει η κηδεία του. 

Ο 20χρονος  θα απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης μετά τη νόμιμη προθεσμία που έλαβε το προηγούμενο 24ωρο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top