Στη φυλακή τρία μέλη της σπείρας που εμπλέκoνται στον φόνο Σταματιάδη

Ο 52χρονος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται ως μέλη της σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και ληστείες μετά την απολογία τους στην 1η τακτική ανακρίτρια. Στην εν λόγω σπείρα φέρονται να εμπλέκονται και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ωστόσο οι δύο εξ αυτών καταζητούνται και ο τρίτος έχει συλληφθεί στο Βέλγιο και αναμένεται η έκδοση του.

Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι ανάπηρος και έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο τσιλιαδόρος της σπείρας. Μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις, ωστόσο, φέρεται να μην είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Την ίδια στιγμή, ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία.

Το "ευχαριστώ" της οικογένειας Σταματιάδη στην ΕΛ. ΑΣ

Την ικανοποίηση της για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Σταματιάδη εξέφρασε η οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία με ανακοίνωσή της.

«Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην διοίκηση, τους αξιωματικούς και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύμηνη, συστηματική εργασία τους στον εντοπισμό και την αποκάλυψη της σπείρας των κακοποιών που ενέχεται στην δολοφονία του αγαπημένου μας», αναφέρει η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ένα αγριογούρουνο "πρόδωσε" τους δολοφόνους

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Άνδρο

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε από αδίστακτη σπείρα Αλβανών τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας του 2018 μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.  

Οι αδίστακτοι εγκληματίες τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα, όμως εκείνος συνέχισε να αντιστέκεται μέχρι που ο ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Για 12 μέρες έδινε σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για να κρατηθεί στη ζωή, όμως την Παρασκευή παρουσιάστηκε μια επιπλοκή που στάθηκε μοιραία. Το πρωί, λίγο μετά τις 11:00 άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top