«Ξεψυχούσε και την έψαχναν για ένα στικάκι»: Μαρτυρία-σοκ για Λίνα Κοεμτζή

Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε τη φοιτήτρια αφού πήδησε στο κενό

Συγκλονιστική μαρτυρία είναι η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα της βουτιάς θανάτου, που έκανε η 22χρονη φοιτήτρια, Λίνα Κοεμτζή, από τον ένατο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πριν από δύο χρόνια.

Όπως αποκάλυψε στο ΑΝΤ1 ο άνθρωπος που είχε σκεπάσει με κουβέρτα την άτυχη κοπέλα, μετά την πτώση της, δύο νεαροί είχαν σπεύσει από πάνω της και, ενώ η ίδια ξεψυχούσε, αναζητούσαν εναγωνίως ένα usb stick.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος, σχεδόν μπροστά μου, με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», λέει ο 45χρονος άνδρας, τονίζοντας πως οι νεαροί βγήκαν από την εστία.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. “Το στικάκι, το στικάκι”, λέγανε. “Βρες το στικάκι”. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή», πρόσθεσε.

Οι τελευταίες ώρες της Λίνας Κοεμτζή – Τι λέει η κολλητή της

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη»

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ότι η 22χρονη δεν αυτοκτόνησε αλλά οδηγήθηκε από κάποιους στον θάνατο. Μάλιστα, η μητέρα της, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί -όπως είπε- η φωνή της, απειλούσε πριν από λίγες μέρες να πέσει και η ίδια στο κενό…
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top