Δολοφονία Γρηγορόπουλου- Κορκονέας: Θα ήθελα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων

Αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να βγει η απόφαση

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος

Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, με την απολογία του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια

Ο  πρώην ειδικός φρουρός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια.  Ξεκινώντας την απολογία του, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είπε «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου, στη μάνα, τα αδέρφια, για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων»

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα, όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.

«Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του δικαστηρίου, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχει τελειώσει η διαδικασία, προκειμένου μέχρι τέλος του μήνα να βγει η απόφαση της δίκης που τυπικά ξεκίνησε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια.

Η διαδικασία των καταθέσεων μαρτύρων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την κατάθεση εν ενεργεία αστυνομικού ως μάρτυρα υπεράσπισης του Κορκονέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top