Βοιωτία: Τράκαραν με αγριογούρουνο!

Ανεξέλεγκτη αύξηση των πληθυσμών του άγριου ζώοου

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα τροχαία με αγριογούρουνα. Τελευταίο περιστατικό στο Κάστρο Βοιωτίας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν  τρεις γυναίκες  συγκρούστηκε με το ζώο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Σοκαρισμένη η οδηγός  δεν μπορεί να συνέλθει από την σφοδρή σύγκρουση με αγριόχοιρο στο δεύτερο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κάστρου Ορχομενού στην Βοιωτία.

Αυτά είναι τα εμφανής σημάδια που αφήνει το αγριογούρουνο δίπλα στον κεντρικό δρόμο ψάχνοντας για τροφή. Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής είναι να μπουν σημάνσεις  ώστε να γνωρίζουν οι διερχόμενοι οδηγοί ότι εδώ υπάρχουν τα συγκεκριμένα ζώα.

Από το Κάστρο  Βοιωτίας μέχρι το χωριό Στροβίκη, το κυνήγι απαγορεύεται. Η περιοχή είναι ιδανική για τους αγριόχοιρους που βρίσκουν  τροφή από τις καλλιέργειες  όπως εξηγούν οι ειδικοί.

Για τους κυνηγούς οι αγριόχοιροι αποτελούν εκλεκτό έδεσμα.  Υπάρχει όμως ανεξέλεγκτη αύξηση των πληθυσμών.

Στις Αλυκές Βόλου ένας οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τρία αγριογούρουνα τα οποία διέσχιζαν το δρόμο. Παρότι φρέναρε, χτύπησε το ένα από αυτά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος. Είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει φέτος το χειμώνα όπως λένε οι κάτοικοι των  Νέων Παγασών.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top