Συλλαλητήριο: Η δράση του ακροδεξιού μέλους της "Απέλλα" που συνελήφθη

Είναι βοηθός σκηνοθέτη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 27χρονος, βοηθός σκηνοθέτη, μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης "Απέλλα"  που συνελήφθη στο συλλαλητήριο να πετά πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών. Η δράση του όπως φαίνεται, ήταν πλούσια.

Πρόκειται για μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης «Απέλλα». Δεν το έκρυβε άλλωστε. 

Φέρεται πως ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Χ.Α στον Πειραία. Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη από το Δημοτικό Θέατρο.Τον βλέπουμε στο πλάι του Η. Παναγιώταρου. Μάλιστα  ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, «Ελληνική Αυγή», στον Πειραιά στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Πριν έναν χρόνο είχε συλληφθεί για την τοποθέτηση του  αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στον κοινωνικό χώρο  «Φαβέλα» στον Πειραιά. Στο σπίτι του είχαν βρεθεί αεροβόλα όπλα, μαχαίρια και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής 

Όπως φαίνεται  και στις αναρτήσεις στα social media oι επιθέσεις και η βία είναι το χόμπι του 27χρονου.Εδω τον βλέπουμε να χτυπά με μανία μέλη της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας «Ροσινάντε». Είναι 19 Μαϊου του 2015 και μαζί με άλλους ακροδεξιούς συμμετέχει σε  συγκέντρωση «για την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού» στο Σύνταγμα. 

Στο προφίλ του στο facebοοκ πάντως έχει πιο καλλιτεχνική πλευρά. Δηλώνει βοηθός σκηνοθέτη. Είχε εργαστεί σε πολύ γνωστή παιδική παράσταση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και γνωστός Λυράρης ο οποίος διαπληκτίστηκε με αστυνομικό επειδή όπως υποστήριξε , έβρισε τη γυναίκα του.

Λίγο αργότερα συνελήφθη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top